Musik tips!

Halloj!
Jag lyssnar just nu mkt på musik. Det går i vågor men just nu är det mkt! Så här kommer några musik tips, kanske har jag lagt upp dom innan, men då är de så bra så de får va med igen!
Men den största nyheten i min samling är Ed Sheeran...så klart!
 
Sen har vi töserna som vandrar på en grusväg. Tyvärr finns de inte på Spotify, men youtube!
 
Visst blir man glad av denna?
 
Ja, jo, jag har väl blivit infuerad av dotter ang Jockiboi, MEN låten är faktiskt riktigt i min smak! Att den klättrar på diverse listor pratar för sig själv & att jag inte är ensam å tycka!
Lycka till Jocke & Jonna!
 
Zara Larsson är så himelskt bra. Många av hennes låtar är i min smak & denna har topplaceringen "for now"!
 
Det finns många låtar till som är favvisar men jag vill inte tråka ut er.
Så nu lite häst snack!
I kväll var det dressyr lektion för min fina tränare Angelica. Det var ett tag sedan, mitt knä som inte mådde så bra efter skidresan v.8 & både före & efter det så har det varit Lexzas ben. Men nu blev det av & det gick riktigt bra. eller som jag säger när det går bra "-Bra Camilla, nu gjorde du rätt, så hästen kunde göra rätt!"
Jo, men så är det!
Iaf jätte nöjd & helt slut. Efer ett rejält pass brukar jag ta en massageolja med mkt sting i & massera in på de ställen där hon gärna blir hård i musklerna. Det är svårt att berätta utan att visa. Men jag försöker: nästan uppe i nacken, tror det kallas för Atlaskotan? Strax innan framvalvet, där sadeln ligger. Båda dessa är ju på ovansidan av halsen. Sen har hon en punkt på underhalsen som är mitt emellan de redan nämnda punkterna. Sen tar jag bogen, framifrån, framknä. Hon har dessutom en "stelhet/muskelknuta" precis under sadelkåpan i framkanten, där tar jag med. Sen tar jag uppe på bakdelen, baknä, baksidalår & så över kotor & underben. Men ikväll skippade jag benen & satte Back onTrack på i stället. Lexza var väldigt nöjd & tillfreds när jag ställde in henne i boxen.
Jag glömde ta en selfie idag men jag hade lila byxor & rosa tröja & Lexza hade rosa schabrak (schabraket fick jag beröm av från en tjej runt 10år för nån vecka sedan i ridhuset, hon sa: det var ett snyggt schabrak!)
Nu är jag hemma & plåstrar om mina skavsår som sitter på ett ömtåligt ställe & som man gärna skaver när man rider utan stigbyglar & GNIDER i sadeln!!! Men som alltid när det är skav på mig, hästen eller någon av barnen så är första hjälpen ofta: Vaselin. Hederligt & beprövat av mig på det mesta. You name it! Så nu känns det bättre när jag är upp smörjd =)
Ha en god natts sömn nu! Ses snart!
En kväll i Grimsvik över Åsnen 2016
Natti natti!