Hoppning med den bästa!

Här är 1:a rundan
 
Sen tog vi några språng till!
 
Dessa rundor kändes som vi aldrig gjort annat! Så skön känsla, säkerhet, spänst i hästen! Wow!
För att påminna mig själv så skriver jag här vad vi började med & som jag vill göra själv, som jag trodde var svårt, men som visade sig vara busenkelt! Med rätt ridning! =)
Som en klocka fanns det fyra stycken hinder kl. 3, 6, 9 & 12. Höjden snackar vi 20cm typ, det var inte det som var svårigheten. Först fick jag börja med att hoppa hinder kl.3 & 9 alt 6 & 12. När två hinder funkade lade vi till ett eller två hinder till, så att det till slut blev alla fyra. Jag tror Klara sa att det var 10m mellan hinderna på inner kant. Det kunde varieras mellan 3 & 4 galoppsprång iaf. Jag & Lexza låg på 3 galoppsprång. Detta trodde jag skulle bli svårt & troligast en dragkamp om vart vi skulle & hur nära vi skulle gå & var på bommen vi skuile hoppa. Men här var jag chefen & det blev så bra val hela tiden. Puh! Så jobbigt för tankenöten högst upp på huvudet! Här gällde verkligen att ha "tungan rätt i mun"! Väl värd besväret att prova själv!
 
Jag såg en film idag med! Kunde dock inte hitta en bild som gick att ladda upp på bloggen dock. Men om ni söker på "Natural Selection" så hittar ni en film som handlar om människor med djupa sår, tragedi, sorg, kärlek. Så som det ofta kan vara i livet. Det handlar om high school & den får 3+ av 5 möjlig stjärnor för sitt djup!